Mouche = fransk prick

Tjaba, i dag var min mamma, min syster Gabriela & jag i farsta. Mamma & Gabriela har handlat jätte många presenter till min födelsedag som är den 23 september jag vill veta vad dom har köpt för något men det vill dom inte säga & det kan jag förstå för annars blir det ju ingen överaskning! I går virkade jag en liten fransk pirat-katt! Han är tuff & kan svinga sitt svärd mer än 1000 gånger på 30 sekunder därför får man akta sig så att man inte ligger på sjukhus 10 minuter senare med ett litet svärd i ögat!
Han heter Mouche & har själv råkat ut för det, det är därför han har en ögonbindel men man behöver inte tycka synd om honom  för han säger att det inte känns längre :) Mouche är franska & betyder typ en son där prick vissa kvinnor har typ vid munnen & det är ju ungefär vad han är; en fransk prick! 



föresten har vi en läcka i taket, inte kul

Veckarklockan Chad

Hej!!!!! Typ för ganska länge sen gjorde jag en liten hurtig veckarklocka vid namn Chad xD Han är lite irriterande och väcker en typ kl 05.32 på en lördags morgon! För mig som är morgonpigg är det inte så jobbigt men för min syster Gabriela så är det väldigt jobbigt för hon är ju en tonåring och går upp typ 11 xD egentligen är inte 11 så mycket för en tonåring, jag menar det finns ju värre som typ går upp 14.00 på efter middagen!!! Han gillar blodpudding.



Han ser nöjd ut! xD


soligt!

Jag har gjort en sol som jag först tänkte göra till en sol men sen till en bacill men sen så ändrade jag mig igen & gjorde en sol som blev fin. Han heter Pollen & är väldigt busig av sig, rätt vad det är så kommer han & sträcker ut sina långa smala strålar & bländar den som är helt oskyldig - fräkt! xD

Här är han

 
 

varm choklad...mm

Hej, visst är det skönt med lite varm choklad i stugan?? xD Det tycker jag i alla fall så därför virkade jag varm choklad!


Lambert!

Hej! Jag har gjort ett till får av det luddiga garnet jag köpte på loppisen. Drt heter Lambert, döpt efter artisten som van american idol nyss...Adam Lambert! Jag älskar låten "Whataya want for me" xD

Här är bilder på Lambert (& Shaun)

RSS 2.0