Lilla jag! :)

Nyss satt jag länge & hållde på med den här lilla amigurumin det är mitt virk självportrett den är väldigt lik mig, t ex jag har typ ALLTID flätor precis som den, den ska jag ha som profil bild. Den ska såklart heta Claudia eftersom det är jag. Jag vet att det redan finns en som heter Claudia så då får båda heta det ;) Om du kollar så håller jag i en liten virknål & rött garn. :)

Nya amigurumisar har kommit till!

I går gjorde jag den här lilla alien flickan & tänkte ge den till min mamma som mors dag present men den blev så söt så jag behållde den ;) jag har inte kommit på något namn än men den kanske ska heta Mif XD hon brukar mest vara med svamparna & dom andra rymdvarelserna :)

Då hade jag ju ingen att ge till mamma så då gjorde jag en maskot istället, det hade hon önskat sig så det är ju lite bättre att ge någon som man värkligen vill ha! :) Min mamma har inte döpt den än, men den kommer nog heta något som liknar Claudia, har hon sagt. :)  Maskoten är mest med dom andra maskotarna, hon är ite blyg så hon känner sig mer hemma med dom som är lika dana om hon :) 


Köpte lite grejer

Jag, mamma & min syster åkte till ringen & åt sushi!Efter det så tillverkades en liten sömnig  katt, den kanske mer liknar en typ gepard men det är en katt i alla fall :)
Den heter Robert. Jag sydde ihop den lite snett, men den är ändå söt :)Sen köpte jag två nystan på Bea, ett naturvitt & ett hårigt effektgarnsen så köpte jag också en påse md stoppning


Pumpi!

Pumpi fick göras i rosa garn för jag har inget rött garn :( men jag tycker att den blev rätt söt ändå. Pumpi brukar mest vara med Flugis äftersom hon också är flugsvamp :) ♥


30onde amigurumin!

Förlåt, jag sa förut att jag än så länge hade gjort 27 amigurumisar men det var fel, jag hade gjort 29 st & här kommer den 30onde amigurumisen jag  gjort!  säg välkommen till Pumpi!


Mina amigurumis!

1: Sötsakerna, munken heter Candum, glassen heter Adolf, och muffinsen heter Maffo! :)
2: Djuren, den stora kaninen med mössa heter Boris XD, den lilla blåa kaninen heter Bo, sköldpaddan heter Gröne ,(min mamma har döpt den) grisen heter Leopold & ugglan heter Gerd :)
 


3: De lite mer läskiga `gurumisarna! Den längst till venster heter Skurt, den andra från venster heter bibbi, nästa heter Stig, den längst till höger heter Muhammed & den lilla som är svart & vit har inget namn, den är anonym :)


4: Flickorna! Den första från venster heter Pia, nästa heter Avril :), nästa heter Lill & den lilla som är rosa & blå heter Claudia (den är lik mig)5: Pac-man! Det är två Pac-man spöken & en Pac-man. Jag har inte döpt dom, dom har ju redan namn ;)


6: Små rymdvarelser :) Den färg glada heter Lappen, den vita heter Plipp & den  stora gula heter Py!


7: Några andra (jag kom på att tårtan skulle passa i godsak gruppen, men jag årkar inte fota om XD). Moroten var typ min första jag gjorde & heter Ronny Rocker :), tårtan heter mest bara Prinsesstårtan, svampen heter Flugis & kommer snart att få en till ven som också är en flugsvamp! :)


8: Här är några jag gett till andra personer (det finns en till som jag har gett till min pappa men han tog med sig den på en resa så jag kan tyvärr inte visa den nu). Den ena är Hello Kitty & den andra är en prinsesstårta (det ser ni säkert XD)


Här är alla mina amigurumisar som jag har gjort ända sen jag började virka! Än så länge så har jag gjort 27 st :) 

Ni kanske har märkt att jag använder lite konstiga namn, men jag älskar konstiga namn, desto konstigare, desto sötare!


COOLT


Ny blogg! :)

Hej!
Jag heter claudia & älskar verkligen att virka & avgudar Avril Lavigne! Jag lever för henne <3 :)
En av mina andra idoler är svampbob fyrkant :)

här är en video med Avril & svampbob som är ganska rolig, fast lite töntig ;) 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0