Stor fågelholk

 Det här är ett reklamm klipp, men det är bara för gulligt så jag måste visa det
 
Riddaren Ragnar xD

Jag har också gjort en modig riddare som räddar lill Claudia i nöden & rider till sitt palats i solned gången. Det är något fel med bild grejsimojsen så jag kan inte få fram dom, men jag ska försöka ta nya bilder. Synd, bilderna blev ju så bra...

Hejdå, det här är nog mitt sista inlägg innan Grkland resan, jag kommer inte ha tillgång till dator där :( jag berättar lite när jag kommer hem :)


Val de mar!

 Förlåt, nu har jag nte bloggat på jättelänge, jag har haft så mycket att göra, dessutom ska vi åka till Grekland imorn så jag måste packa & städa för byggarna måste komma åt mitt fönster så jag har inte haft tid! Sorry XD jag har i alla fall haft tid att virka, jag gjorde en val! Den här valen heter Valdemar & jag kom på att på att i slutet på namnet är det "demar" på spanska betyder ungefär "från havet" (de mar) så då blir det val från havet :) smart va? XD Det var nå`t mysko med bilderna så det gick inte att ladda upp, kanske gör det senare :)
Musse pigg??

I dag trodde jag att jag var den lyckligaste personen i världen & skulle bli klar med en ny "Japansk docka" i  dag som heter Danko XD men gissa vad? Jo, när jag hade EN HALV bit av hår knuten kvar så tog garnet slut! Nu måste jag vänta säkert jätte länge för att vi ska åka till Panduro & köpa nytt svart bomulls garn! Aja, här kommer en bild på den nästan färdiga Danko XD Den kan se ut lite som Musse pigg när jag är klar med den, men jag får väl hoppas på att den inte gör det...


Sommarlov! <333

I dag är jag jätte glad för i dag var det skol avslutning! Ville bara säga det XD hi hi

En gullig säl unge!

 Det är en liten säl unge som heter Moki, som jag kommer från Säl landet. Innan jag fick honom var han president för säl landet så nu är han lite ovan att inte få bestämma så mycket nu men jag ska ta hand om honom & få honom att vänja sig :) XD han har inte så många vänner just nu men om han slutar att tugga på andras vantar så kommer han få en hel hög med vänner  XD 

 

Award

                                                
Yes! Jag har fått en award (inte för att jag riktigt vet vad det är hi hi...)!
 
Regel nr 1: tacka den som gett dig awarden & länka!


Ett jätte stort tack till min snälla kompis Nora! Hennes blogg heter www.ami2ami.blogspot.com tack tack tack!

Enligt reglerna måste man nämna 7 andra bloggar & göra dom lyckliga! Jag vet inte om så jätte många bloggar, men jag får väl ta dom jag vet om XD

1. www.enkreativlitenblogg.se 
2. www.fokis.se 
3. www.crochetamigurumi.blogg.se 
4. www.garngalning.blogg.se 
5. www.pysselkiisen.blogspot.com  
6. www.thessansamigurumi.blogg.se 
7. www.idaskreativa.blogspot.com 


En till regel är att man måste nämna 7 intressanta saker om sig själv

1. ....eeh, jag lärde mig att virka av min faster i Bolivia
2. jag var 7 år när jag lärde mig
3. jag är halv bolivian
4. jag går i bland & letar pantburkar för bästa förmåga efter skolan med mina kompisar, vi har nånting med 100 kr bara av pantburkar!
5. När jag var liten samlade jag på gamla ruttna tåg biljetter, jag tog varenda jag såg
6. jag ber till Avril Lavigne typ varje dag
7. en av mina andra idoler är Kat von D hon gör så coola tatueringar!  

 

Mobil fodral & robot!

Här är mitt nyaste verk! Det är en liten robot som också är ett mobil fodral, jag hade INGA ögon kvar så det var massa amisar som var utan ögon ett tag men i går så var jag på Panduro & köpte MASSOR av ögon, typ 152 kanske lite överdrivet många men jag var desperat!!!!!!! XD Jag använde den största storleken till roboten & sen tog jag några av dom mindre som knappar vid sidan av kontroll panelen på magen! :)

INFO

Namn: Avi17
Gillar: Pilskytte & knappar
Ogillar: bearnesås
Vänner: är med alla
Fritid: Har en verkstad där han lagar trasiga köksredskapPlipp & Plopp!

För länge sen gjorde jag klart dom här små utomjordingarna, i alla fall Plipp, jag gjorde klart Plopp då också men jag behövde vita ögon till honom så han har ventat på det jätte länge & nu äntligen såg vi några man kunde klistra på, på Panduro! Egentligen är dom typ scrapbooking pluppar men dom fick duga. Fotorna är tagna med min mobil så dom är inte så jätte bra ;)

Här är resultatet!


INFO

Namn: Plopp
Gillar: virkning
Ogillar: spenat
Vänner: Plipp & Py
Fritid: Har en klubb i ett sjul i skåne med Plipp & Py som heter ppp


Gröna lund!

Förut  var jag på Grönan med min kompis, det var jätte kul! Jag & hon hade tummat på att vi skulle åka Insane & vi gjorde det! Jag trodde att den skulle vara mycket läskigare än vad den var, den var typ lika läskig som Jetline (stora berg och dal banan) men den var ändå jätte kul! ;) Jag vann en anka & så vann min mamma en stor nalle som hon gav till mig, jag hittar inte bilden just nu men jag kanske lägger upp den senare :) 


Nu har jag hittat bilden
Signering med Mia!

I lördags var jag på boksignering med min & min kompis virk idol Mia Bengtsson, jag tänkte ge Linn till henne men den blev så cool så jag behöll den & gav henne en gris i stället. Jag glömde att fota den innan jag gav den till Mia, men jag kan säga att den var i samma mönster som Leopold så den var lite lik den. Jag var där med min kompis som också älskar att virka! Här är boken & signeringen.Man fick virka lite innan, då gjorde jag den här kaktusen, den blev lite miffad, man ser knappt att det är en kaktus ;) jag gjorde också en liten sot boll från Spirited away :)


Retro morot & andra små grejer!

Hej! I går så gjorde jag den här lilla amisen 


INFO

Namn: Linn
Gillar: jord nötter
Ogillar: mjöliga päron
Vänner: Är social & är med alla :)
Fritid: spelar i ett band med Ronny Rocker


Sen gjorde jag en liten blomma
Här är mönstret:


Varv 1: 8 lm, slut ringen med 1 sm

Varv 2: 15 st i ringen

Varv 3: 3 lm, 1 fm i andra m från nålen x 7

Varv 4: 1 fm, 1 hst, 1 st, 1 dst, 1 st, 1 hst,1  fm i var & en av bågarna varvet ut, 1 sm

KLART!

 

Sen gjorde jag en miffad luftballong med smuglat guld i "korgen", man kanske ser att det hänger ut en liten silver kedja ur "korgen" XD :)


Stambyte = tortyr ;)

Hej, Claudia här! Om ni undrar varför det var värsta plast bakrunden på inlägget "Mina amgurumisar" så var det för att vi har stambyte, det är skit jobbigt! Hela vår lägenhet är inplastad & inpapprad. Vi har ingen toa eller duch, man måste gå ut en bit till en barack & göra sina behov, några typ hantverkare & rörmokare kommer kl 7 på morgonen & börgar jobba & slutar kl 4 på eftermiddagen. Fett jobbigt!!!

Ny amigurumi har kommit!

I dag blev jag färdig med den här amisen, min syster fick döpa den för att hon tyckte den var så söt. Den heter Miimi, den är mest med Gröne men annars brukar hon vara med alla.

'


Här är Miimi & Gröne tillsammansRSS 2.0