Rosa får som inte ser ut som ett får

Hey, i går hade vi loppis på kärrtorpsfestivalen till vår klassresa & där fyndade jag 8 garn för 12 kr & annat skrofs xD vi fick in typ 4443 kr det var ganska mycket tycker jag :) nu till amigurumin. Ett rosa får som inte ser ut som et får, ja det är väl det ända jag behöver säga...det heter shaun & dets kännetäcken är att den har ett litet vitt födelsemärke på ena örat (egentligen tog det gråa garnet slut, men den blir mer personlig med det), det är sömnigt

 
Hitta mönstret på www.harugurumi.blogspot.com

 


Ruffsig blobb

Hej igen den här gången har jag gjort en liten men gammal blobb med blåa rosetter - väldigt gullig! ^^



Så här sa hon till mig i morse "jag må vara gammal men ändå smart" & det märkte jag när hon räknade ut hur många harstrån hon hade på sin kropp, inte illa för att vara 88 år :)

skateboard åkande gris har jag aldrig hört talas om xD

här är min nya gris som kan åka skateboard precis som Avril Lavigne!



Föresten så heter han Alfons :)

Kanin som kan spela piano :)

Hej! Nu har jag gjort en söt kanin som heter Alva som är profs på piano nyss spelade hon Beethoven för mig här är hon!

 

Roffe!

tjabba alla! Nu har jag gjort en hamstersom heter Roffe, han heter det för jag tyckte att han var lik hamstern ifilmen "Bolt" :) här är bilder av när han äter:


xD



Hej...

I går blev jag klar med en harajuku flicka som heter My, Zlatan (fotbolls spelare) & så sydde jag en kjol som jag blev jätte nöjd med



Hennes hår skulle egentligen bli långt men jag råkade använda fel garn men jag tycker nästan att det är finare med kort hår ^^



He he..



En stor fin rosett där bak är som pricken över i-et xD

...

Moshi moshi!

I går gjorde jag de här amisarna:



Korg till ormen Gulnäsa & det var väldigt varmt i går så då tröstade jag mig med en liten snöboll



Där är Gulnäsa i sin fina korg xD

50 amisar!

Jag kom just på att ormen (Gulnäsa) som jag la upp i mitt senaste inlägg var min 50 amigurumi! Dags att fira med blåbärspankakor! Dessutom så har jag gjort en korg till honom också som jag lägger in typ i morn..aja ha en fortsatt trvlig kväll!! :)



Han är nog stolt över att vara den femtionde

sista dan på lovet= najs eller bajs??

Hejsvejs! I dag är det sista dagen på lovet & jag vet inte riktigt om jag ser fram emot att börja i skolan igen eller om jag vill ha lov längre...när jag tänker efter så ser jag nog mest fram emot det, då får jag träffa alla mina kompisar! & så ska vi åka till eriksdalsbadet med hela klassen det är nog lite därför också he he. Aja, här är några bilder av det jag har virkat i dag & i går:





Katt öron till min luva!



2 till hårband :P



ormen Gulnäsa har kurat ihop sig & svalt en tomat



framifrån


 
Vill ni se min väns mask/orm? kolla på www.ami2ami.blogspot.com



kaninen Panini
 


Nära O____O

Apis

På kollo gjorde jag klart apis jag har glömt att lägga in det men nu kommer det iaf :P



Titta vad skönt han har det i puffen <3



närbild O___O


Det jag gjort i dag

Hey! Nu ska jag visa upp några amigurumisar jag gjorde klart i dag när jag var på melliz (mellanstadieverksamhet) :) Det är en liten figur som heter Domo Kun min kompis gjorde en sån då gjorde jag också en sån se den på hennes blogg (kolla länk i hörnet Nora)  xD,  så är det en trojansk krigare en kompis till Riddaren Ragnar som heter Anders (han ska få ett svärd eller liknande sen) & jag har gjort en handske som jag blev jätte nöjd med!









Kawaii!

När jag var på kollo så tog jag med mig virk grejer, jag ville ju inte riskera att komma ur virkandet igen :) jag hade inte med mig några ögon så att jag gjorde inga amisar, jag gjorde klart en amigurumisom jag glömde fota, det var en apa som heter Apis. På kollot virkade jag 3 hårband & en mössa, det med vita små pluppar är typ isbjörnsöron eller pandaöron de andra är typ städerska grjejsimojs, jag har gjort en rosett, jag tror att ni ser att jag har gjort en kattmössa också allt blev väldigt kawaii!! 

 

RSS 2.0